Duseebouw levert kwaliteit

Duseebouw legt de focus op een uitzonderlijke service

Heeft U Een Bouwproject Waar Wij Mee Kunnen Helpen?

Inspirerend en modern

Ontdek DuseeBouw, het vertrouwde Tilburgse familiebedrijf in de bouw sinds 1946, nu voortgezet door de derde generatie aannemers. Onze toewijding aan topkwaliteit blijkt in elk detail van nieuwbouw, aanbouw, verbouwing en renovatie. Met een eigen timmerwerkplaats en een vast team allround vakmensen bieden we expertise en service die je van ons mag verwachten. Bij DuseeBouw gaan we geen uitdaging uit de weg. Naast woningbouw zijn we ook jouw aangewezen team voor grondwerk, straatwerk en het creëren van prachtige zwembaden. Wat je ook voor ogen hebt, wij maken het werkelijkheid. Jouw visie, ons vakmanschap – samen bouwen we aan jouw droomproject.

Ontmoet Ons Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim veniam.

Willem DuseeEigenaar
Sinds dag één vormt Willem het kloppende hart van ons bedrijf. De bouw zit in zijn bloed; een erfgoed dat hij van kinds af aan heeft omarmd door zijn betrokkenheid bij het familiebedrijf. Wat ooit begon als een persoonlijk avontuur als zelfstandige zonder personeel, is uitgegroeid tot een bloeiend bouwbedrijf met een rijke historie.

Willem’s toewijding en allround kennis vormen de pijlers waarop ons bedrijf rust. Zijn jarenlange ervaring en de liefde voor het vak maken hem niet alleen een expert, maar ook een gepassioneerde leider. Zelfs de meest omvangrijke bouwprojecten schuwt hij niet; integendeel, hij omarmt ze met vastberadenheid en vakmanschap.

In een branche die voortdurend evolueert, blijft Willem up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. Zijn voortdurende streven naar kennis stelt hem in staat om u te voorzien van het beste advies, gebaseerd op de meest actuele inzichten en technieken. Bij DuseeBouw kunt u rekenen op een betrouwbare partner die niet alleen bouwt, maar ook bouwt aan duurzame relaties en projecten die de tand des tijds doorstaan.

Monique DuseeAdministratie
Bij DuseeBouw geloven we dat achter elke succesvolle man een krachtige vrouw staat die op alle fronten ondersteunt. Monique, onze stille kracht, neemt de touwtjes stevig in handen achter de schermen. Haar veelzijdige rol omvat de financiële administratie, personeelszaken, het beheer van bestellingen en de zorgvuldige uitwerking van opdrachten. Met haar toewijding zorgt ze ervoor dat alle operationele aspecten soepel verlopen, waardoor Willem zich volledig kan concentreren op het werk op de bouwplaats.

Monique’s impact reikt echter verder dan de zakelijke aspecten. Buiten haar inzet voor het bedrijf, is ze ook de drijvende kracht achter het welzijn van de nieuwe generatie Dusee. Haar zorg en toewijding creëren een stabiele basis voor de toekomst van het bedrijf en de gemeenschap eromheen.

Bij DuseeBouw vormen Willem en Monique een onmisbaar team, waar vakmanschap en toewijding samenkomen om niet alleen projecten te realiseren, maar ook een positieve impact te hebben op de bredere context van ons bedrijf.

Recent Werk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Onze Klanten Aan Het Woord

“Zeer vakkundig en professioneel bedrijf en het personeel is vriendelijk en betrouwbaar. Super mooi is het geworden!”

NINA B • VERBOUWING

“Super bedrijf! Snel, vakkundig en professioneel. Een echte aanrader voor al uw verbouwingen.”

MARK J • RENOVATIE

Onze partners

Bekijk onze partners en ontdek de samenwerkingen die bijdragen aan het succes van onze projecten. Dank aan hen voor het vertrouwen en de gedeelde visie.

Kom In Contact Met Ons

“Wilt u meer weten? Kom met ons in contact en vul uw gegevens in. Wij kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan voor een buitengewoon project!